Maak een account aan om prijzen te zien en om te bestellen. Complete sets voor het bleken van tanden, waarbij het resultaat centraal staat. De X-treme Smile® methode verschilt op enkele punten van vele andere systemen. X-treme Smile® heeft geïnvesteerd in de verschillende methodieken, om zo de beste methode voor het bleken van tanden aan u als k...

Maak een account aan om prijzen te zien en om te bestellen. Complete sets voor het bleken van tanden, waarbij het resultaat centraal staat. De X-treme Smile® methode verschilt op enkele punten van vele andere systemen. X-treme Smile® heeft geïnvesteerd in de verschillende methodieken, om zo de beste methode voor het bleken van tanden aan u als klant te kunnen bieden.

Meer

X-treme Smile® Bleekkits 

Er zijn 7 producten.

X-treme Smile® is een geregistreerd merk en biedt salons de beste kwaliteit bleekgels voor de beste resultaten. X-treme Smile® Botanic is een cosmetisch product welke minder dan 0,1% waterstofperoxide bevat of afgeeft en kan (en mag) daarom veilig worden gebruikt door iedereen die niet tandarts is.

0 Beoordeling(en)

De unieke X-treme Smile® Bleekpen ToGo bevat nu geen 2 ml. meer, maar 4ml.! Dus 2 maal zoveel als een normale bleekpen. Daarnaast beschikt de X-treme Smile® Bleekpen ToGo over een zero-leak mechanisme waardoor meenemen in de damestas mogelijk is en tanden voortaan overal witter gemaakt kunnen worden.

0 Beoordeling(en)

Beyond Pearl White is een van de weinige tandpasta's op de markt die daadwerkelijk zorgt voor wittere tanden. Een geweldig product om tanden na een bleekbehandeling langer stralender wit te houden.

0 Beoordeling(en)

X-treme Smile® Voorbehandeling Spray kunt u aanbrengen voordat u begint met het bleken van het gebit. 

0 Beoordeling(en)

X-treme Smile® Whiteamin is een unieke tandpasta. De enige ter wereld waar geen schuurmiddelen in zit én toegevoegde vitaminen bevatten. X-treme Smile® Whiteamin maakt uw tanden schoon en fris en zorgt voor een stralende witte lach. Elke dag weer.

0 Beoordeling(en)

X-treme Smile® Whitening Poetspoeder is een krachtpatser in het verwijderen van vlekken en aanslag op de tanden, terwijl het uw glazuur en algehele mondgezondheid respecteert. De combinatie van fluoride, bicarbonaat en zuivere witte klei zorgen voor een tandarts-schoon-gevoel.

0 Beoordeling(en)

Een regenererende tandpasta. De kracht van de formule rust in de speciale remineralisatie technologie dat het tandglazuur versterkt. Dit zorg voor sterkere tanden, bescherming tegen vorming van gaatjes, vermindering van tandgevoeligheid én voor wittere tanden.

0 Beoordeling(en)
Laat 1 - 7 van 7 items zien