Van een draagbare behandelstoel, tot een elektrische behandelstoel, tot een electrische behandelstoel die u zelf ontworpen heeft. En van de leukste gadgets tot praktische zaken, hier vindt u uw product.

Saloninrichting 

Er zijn 13 producten.

Italiaanse design balie voor uw kliniek in de vorm van een molaar / tand.

0 Beoordeling(en)

Deze prachtige en solide behandelstoel is onmisbaar in elke salon. De stoel beschikt over een eenvoudig maar tegelijk prachtig uiterlijk. Hij is eenvoudig in gebruik. Iedere klant zal zich prettig voelen in deze stoel.

0 Beoordeling(en)

Mobiele wastafel / wasbak. Ideaal wanneer er geen wateraansluiting of afvoer aanwezig is in de ruimte waar behandelingen worden gegeven. Ook makkelijk bij een evenement.

0 Beoordeling(en)

Deze draagbare behandelstoel heeft alle voordelen van een professionele behandelstoel. Deze behandelstoel kan geheel in de ligstand en geheel in de zitstand, tevens heeft deze behandelstoel een kussen die afneembaar is zodat u een neusgat heeft.

0 Beoordeling(en)

Designer kruk in de vorm van een kies / molaar. Hoogglans wit.

0 Beoordeling(en)

Verlicht open bordje met stalen ketting om op te hangen. Gemaakt van hoogwaardig acryl.

0 Beoordeling(en)

Onze universele behandelstoelhoezen zijn geschikt voor de meeste behandelstoelen en zijn inclusief 2 spanners.

0 Beoordeling(en)

Handig en hygiënisch uw klanten voorzien van een schone spoelbeker. Geschikt voor 150cc, 180cc en 200cc bekertjes. Eenvoudig aan de wand te monteren.

0 Beoordeling(en)

Prachtige handspiegel in de vorm van een kies / molaar. De spiegel heeft een tandvorm en beschikt op de achterkant over ons logo.

0 Beoordeling(en)

Roestvrijstaal schaaltje voor het opbergen van gebruikte materialen tijdens een behandeling. Geschikt voor hergebruik.

0 Beoordeling(en)

De X-treme Smile® schrijfmap voor intakeformulieren is ideaal wanneer u of uw klant het intakeformulier invult. Altijd een harde ondergrond, ruimte voor een pen en ruimte voor notitieblaadjes. Dankzij de handige clip wordt het intakeformulier op zijn plaats gehouden.

0 Beoordeling(en)
Laat 1 - 13 van 13 items zien