Disposables helpen u bij het hygiënisch werken en vergroten het gemak om te werken. Denkt u aan gelcups, nitrile handschoenen en mondmasers.

Disposables 

Er zijn 21 producten.
per pagina

Professionele mondspreiders welke bij iedere whitening behandeling gebruikt worden. Mondspreiders zorgen voor een goed werkgebied voor de tandcosmeticus / tandarts / mondhygiëniste, maar belangrijker is wellicht nog dat zij de lippen vrij houden van de te behandelen elementen.

0 Beoordeling(en)

Handig en hygiënisch uw klanten voorzien van een schone spoelbeker. Geschikt voor 150cc, 180cc en 200cc bekertjes. Eenvoudig aan de wand te monteren.

0 Beoordeling(en)

De wegwerptandenborstels met geïntegreerde tandpasta zijn hygiënisch individueel verpakt. De borstels van de steriele wegwerptandenborstels zijn bedekt met tandpasta zodat de borstels onmiddellijk klaar zijn voor gebruik.

0 Beoordeling(en)

Reiniging en desinfectie van vlakken. Aldehyde en phenol vrij. Geschikt voor iedere tandartspraktijk of ziekenhuizen. 

0 Beoordeling(en)

Handige vingerpoetsdoekjes om de tanden onderweg te reinigen, maar ook om uw klanten de tanden voor een behandeling even op te laten frissen.

0 Beoordeling(en)

Roestvrijstaal schaaltje voor het opbergen van gebruikte materialen tijdens een behandeling. Geschikt voor hergebruik.

0 Beoordeling(en)

Nitril handschoenen worden tegenwoordig in diverse industrieën gebruikt zoals de chemische-, medische- en in de voedingsindustrie. Mede dankzij zijn hoge perforatie- en scheurweerstand is Nitril een betrouwbaarder alternatief voor latex en vinyl geworden.

0 Beoordeling(en)

Handige sproeiflacon voor het snel een eenvoudig chirurgisch desinfecteren van de huid en van handen.

0 Beoordeling(en)

Disposable patientenhanddoeken voor het opvangen van diverse vloeistoffen tijdens een behandeling.

0 Beoordeling(en)

Desinfectie Wipes is een gebruiksklaar alcoholisch ontsmettingsmiddel met snelle werking, bestemd voor medisch meubilairdie vanuit hygiënisch oogpunt onberispelijk moeten zijn.

0 Beoordeling(en)

Desinfecterende handgel voor professioneel gebruik. De handen inwrijven met de gel en 30 seconden vochtig houden.Lees altijd het etiket en de productinformatie voor gebruik.

0 Beoordeling(en)

Applicators / microbrushes worden bij het tanden bleken gebruikt voor het aanbrengen van bleekgel op de tanden. Door de fijne microvezels zult u accuraat kunnen werken.

0 Beoordeling(en)

Onze mondmaskers met oorelastieken hebben een comfortabele neusstrip en bestaan uit vliesstof. Ze bieden een filterprestatie van meer dan 98 procent.

0 Beoordeling(en)

Disposable / wegwerp bekers met tandjes kiesje van papier

0 Beoordeling(en)

Hygiënische wegwerp servethouder, dus geen autoclaaf meer nodig.

0 Beoordeling(en)

Vitamine E sticks voor het vochtig maken van de lippen. Dit wordt aangebracht voordat u de mondspreider inbrengt. 

0 Beoordeling(en)

Latexvrije mondspreider voor gebruik met tanden bleken. Voor een optimaal draagcomfort.

0 Beoordeling(en)

Professionele mondspreiders welke bij iedere whitening behandeling gebruikt worden. Mondspreiders zorgen voor een goed werkgebied voor de tandcosmeticus / tandarts / mondhygiëniste, maar belangrijker is wellicht nog dat zij de lippen vrij houden van de te behandelen elementen.Let op: u moet minstens 5 stuks toevoegen voor dit product.

0 Beoordeling(en)
Laat 1 - 20 van 21 items zien