Producten als een tintenschaal of keurenschaal, veiligheidsbril voor tanden bleken en andere artikelen om een behandeling tanden bleken te ondersteunen.

Hulpmiddelen 

Er zijn 13 producten.

Rite light past zich aan bij verschillende lichtsomstandigheden waardoor het te allen tijde een optimale bepaling van de kleur van het gebit weergeeft. Zeer eenvoudig in gebruik.

0 Beoordeling(en)

Professionele tintenschaal welke specifiek voor het bleken van tanden ontwikkeld is. De vitapan beschikt over 20 hoogwaardige en natuurgetrouwe tinten, welke u de juiste tint zowel voor als na de behandeling helpen te bepalen.

0 Beoordeling(en)

Roestvrijstaal schaaltje voor het opbergen van gebruikte materialen tijdens een behandeling. Geschikt voor hergebruik.

0 Beoordeling(en)

De X-treme Smile® schrijfmap voor intakeformulieren is ideaal wanneer u of uw klant het intakeformulier invult. Altijd een harde ondergrond, ruimte voor een pen en ruimte voor notitieblaadjes. Dankzij de handige clip wordt het intakeformulier op zijn plaats gehouden.

0 Beoordeling(en)

Nitril handschoenen worden tegenwoordig in diverse industrieën gebruikt zoals de chemische-, medische- en in de voedingsindustrie. Mede dankzij zijn hoge perforatie- en scheurweerstand is Nitril een betrouwbaarder alternatief voor latex en vinyl geworden.

0 Beoordeling(en)

Een luxueuze veiligheidsbril welke spaciaal gefabriceerd is voor de bleeklampen voor het tanden bleken. De bril is afgestemd op de golflengte aan licht die de lampen afgeven.

0 Beoordeling(en)

Het reinigen van de materialen en machines is een eenvoudig klusje en zorgt voor de benodigde hygiëne voor uw klanten.

0 Beoordeling(en)

Applicators / microbrushes worden bij het tanden bleken gebruikt voor het aanbrengen van bleekgel op de tanden. Door de fijne microvezels zult u accuraat kunnen werken.

0 Beoordeling(en)

Deze pompjeszijn ideaal om alchol in te bewaren zodat u deze goed gedosseerd kunt gebruiken.

0 Beoordeling(en)

Handige servet houder om het servet de gehele behandeling op zijn plek te houden.

0 Beoordeling(en)

Hygiënische wegwerp servethouder, dus geen autoclaaf meer nodig.

0 Beoordeling(en)
Laat 1 - 13 van 13 items zien