Tanden bleken op Vakbeurs Uiterlijke Verzorging te Venray

Posted By: Jitske Hoff In: Beursnieuws tanden bleken On: Comment: 0 Hit: 7703

Tanden bleken met X-treme Smile op de Vakbeurs Uiterlijke Verzorging te Venray

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging te Venray

Wat een heerlijke #beurs met leuke enthousiaste mensen. Altijd gezellig wanneer je bij ons op de stand komt en uiteraard worden alle vragen over #tanden bleken vakkundig beantwoord door onze professionals. Witte tanden hebben is niet onbereikbaar en daarnaast is het plezierig om te weten dat het absoluut geen pijn doet en geen schade kan aanbrengen aan het gebit.

Tanden bleken met X-treme Smile is mogelijk voor bedrijven binnen de cosmetology branche, oftewel schoonheidsspecialisten, nagelstylistes, kapperszaken en vergeet uiteraard de tandartsassistente en de mondhygiëniste niet. U krijgt bij ons een hoogwaardige opleiding / cursus en altijd professionele ondersteuning.

Wilt u ook ervaren wat wij voor u kunnen betekenen in uw bedrijf? Of wilt u uw tanden ook graag eens vakkundig gebleekt hebben? De volgende beurs waar we ook zullen zijn is Debeautybeurs.nl X-mas Edition. in Den Bosch in de Brabanthallen. Bekijk ons filmpje als zijnde een sfeer thermometer :)

Kaartjes kunt u bestellen via de website van debeautybeurs.nl en met onze kortingscode krijgt u 50% korting op de entreeprijs. 

Kortingscode: 161124

Comments

Leave your comment