Verzending & Retouren

Uw bestelling wordt verzonden onder de volgende voorwaarden

Wanneer uw bestelling door ons wordt verzonden doen wij ons uiterste best om dat zo zorgvuldig en zo snel mogelijk te doen.Uw bestelling zal worden verzonden door UPS of PostNL.

Levertijd:
De levertijd bedraagt over het algemeen 1 tot 3 werkdagen, mits uw bestelde product voorradig is. Indien dit niet het geval is stellen wij u hiervan op de hoogte. Wij verzenden 2x per week. Op dinsdag en vrijdag. Indien u op 1 van deze dagen voor 12.00 uur besteld, heeft u uw producten waarschijnlijk de volgende dag al in huis.

Verzendkosten:
De verzendkosten bedragen €7,- exclusief btw. Franco verzending vindt plaats wanneer u voor een bedrag van €500,- exclusief btw of meer besteld. Franco verzending is alleen geldig voor een gewicht tot 10kg.

Verpakking:
X-treme Smile verzend uw bestelling waar mogelijk in gerecycelde dozen die wij van een lokale supermarkten ontvangen. Dozen die niet bruikbaar zijn voor verzending doneren wij aan O.P.A. Dit is de oud papier actie van de Gereformeerde Kerk. Gelden die hieruit behaald worden gaan naar het goede doel. Zo steunen wij en u een beter milieu én het goede doel.

Retouren Particulieren:
Particulieren kunnen binnen 7 dagen het gekochtte product retourneren, zonder opgaaf van reden. Het product dient ongeopend en in de originele verpakking retour gezonden te worden. Portokosten, zowel voor verzenden als retour zenden, worden door ons niet gerestitueerd.