STARTEN ZONDER INVESTEREN

X-treme Smile® biedt u nu de mogelijkheid om zonder investering te starten met het aanbieden van professioneel tanden bleken op cosmetische basis in uw eigen salon. Een uniek concept wereldwijd!


Hoe werkt het dan?

gratis tanden bleken U krijgt de apparatuur en andere benodigde materialen van ons in bruikleen. Wél betaalt u €350,- borg. 
gratis tanden bleken Wij trainen u. Deze opleiding is gelijk aan de normale opleiding.
gratis tanden bleken Wij sturen u elke maand het aantal setjes die u nodig heeft voor een behandeling dat bij uw pakket hoort. 
gratis tanden bleken Wanneer u 2 jaar (of 1 jaar verlengd met 1 jaar) klant bij ons blijft, krijgt u de opleiding gratis.
gratis tanden bleken Na 1 jaar geen X-treme Smile® behandelaar meer zijn, dan betaalt u €350,- voor de opleiding.


De apparatuur:

U krijgt van ons de benodigde apparatuur en materialen in bruikleen. Ze zijn niet van, u huurt ze niet en u betaalt hier niets extra voor.* De apparatuur en materialen blijven ons eigendom. Wél betaalt u een borgsom van €350,- zodat wij verzekerd zijn dat u op een nette manier met onze apparatuur omgaat. *Tegen meerprijs van €20,- per maand kunt u ook kiezen voor de X-treme Ultra bleeklamp. Hét neusje van de zalm onder de bleeklampen.


De bleeksets:

Vanaf het moment dat u met ons een overeenkomst aangaat, zullen wij u trainen en sturen wij u maandelijks het aantal X-treme Smile® bleeksetjes horende bij uw pakket voor een periode van 1 of 2 jaar.


De opleiding:

Hierin bieden wij 2 varianten. U kunt de opleiding GRATIS ontvangen bij een contractsperiode van 2 jaar of bij een 1 jarig contract verlengd met 1 jaar. Wilt u na 1 jaar geen X-treme Smile® behandelaar zijn, dan ontvangt u de opleiding tegen een gereduceerd tarief van €350,-. Wanneer de aparatuur en materialen in goede conditie blijken bij beëindigen van het contract, dan wordt dit verrekend met de betaalde borg die u bij aanvang van de overeenkomst betaald heeft.


De kosten & opbrengsten:

U betaalt €18,75 per bleeksetje exclusief btw. Binnen deze markt zijn dit concurrerende prijzen. Wat het u oplevert bij een bedrag van € 89,- per pehandeling is € 695,50 bruto winst per maand. In dit voorbeeld is ervan uitgegaan dat u 10 behandelingen per maand doet, met ons basis apparaat. Bijbestellen kan altijd.


Uw voordelen:

gratis tanden blekenU hoeft niet te denken aan uw bestellingen. Deze komen automatisch bij u binnen.
gratis tanden blekenU werkt met de beste materialen en de beste middelen die er op de markt verkrijgbaar zijn.
gratis tanden blekenU maakt gebruik van onze goede naam en promotionele artikelen.
gratis tanden blekenU hoeft geen dure investering te doen om toch een (extra) dienst aan te bieden.
gratis tanden blekenBij gebreken die niet uw schuld zijn vervangen wij de aparatuur gratis.
gratis tanden blekenU ontvangt een GRATIS pakket met promotiemateriaal t.w.v. €40,-
gratis tanden blekenU krijgt een vermelding op onze website met uw kliniek /salon
gratis tanden blekenU kunt ook na uw opleiding op onze steun rekenen.
gratis tanden blekenOok in de avonduren zijn wij voor onze vaste klanten telefonisch bereikbaar.
gratis tanden blekenWilt u een folder of ander drukwerk voor uw salon? Wij beschikken over een professionele grafische afdeling voor het ontwerpen en kunnen tegen zeer scherpe tarieven leveren.
Ook in de avonduren zijn wij voor onze vaste klanten telefonisch bereikbaar.


De pakketten:

Tanden bleken gratis opleiding investering