Beursagenda X-treme Smile® Professioneel Tanden Bleken

X-treme Smile® doet veel aan het bereiken van klanten. Uiteraard is het voor ons van belang, maar ook voor de markt. Goed getrainde mensen die ons vak uitoefenen is voor iedereen beter. Tijdens beurzen laten wij altijd onze werkwijze zien en kunt u ook gebruik maken van de demo's die er gegeven worden, zodat u een perfect beeld van de behandeling krijgt en weet wat het product doet. U krijgt van ons altijd een no-nonsense verhaal en een ongezouten antwoord op uw vragen. Zo bent u altijd perfect geïnformeerd en zal geen twijfel u nog in de weg staan. Iedere vraag, hoe kritisch ook, is welkom.

Beauty Trade Special Beauty Beurs 2017

Beauty Trade Special

Op 25, 26 en 27 maart 2017 staan wij in de #Jaarbeurs. Het belooft dit jaar weer een waar spektakel te worden, omdat de organisatie van de beurs weer terug gegaan is naar de oude organisatie. Wij hebben er ontzettend veel zin in!

VakBeurs Uiterlijke Verzorging Gorinchem

Op 28, 29 en 30 januari staan wij op Vakbeurs Uiterlijke Verzorging in Gorinchem. Hier kun je onze producten uitgebreid inspecteren, bekijken, voelen, zien en ervaren. Je kunt bij ons komen met je vragen én uiteraard hebben we een leuke aanbieding voor die dagen om zelf te starten. Ben jij nieuwsgierig? Kom dan langs! Wij staan op standnummer 192.

Tijdens deze dagen gaan wij ook demo's tandenbleken geven:

  1. Een volledige behandeling tanden bleken voor slechts €50,-
  2. Een trial behandeling van 20 minuten voor slechts €25,-

Wij garanderen resultaat :) 

Afspraken maken voor een behandeling is tijdens deze dagen niet mogelijk, dus wie het eerst komt, die het eerst maalt.